Aspira

Reprezentanță producatori de top
ianuarie 8, 2019

Aspira s-a născut în 1940 și reprezintă unul dintre pilonii istorici al sectorului de ventilatie din Italia. De-a lungul activității sale a contribuit semnificativ la evoluția nu doar a ventilatorului, ci și a conceptului de ventilatie în Italia.

Astăzi Aspira este un brand important al grupului Fantini Cosmi Industrie care operează atât la nivel național, cât și internațional și se caracterizează printr-o gamă largă de produse capabile să satisfacă cele mai exigente solicitări ale clienților de-a lungul lanțului de aprovizionare. Alături de produsele tradiționale, combină soluții integrate inovatoare pentru tratarea aerului și pentru managementul confortului și al sănătății.

Atenția pentru service, pe langa cea pentru produs, cat și inspirația pentru principiile calității totale, fac din Aspira unul dintre cei mai flexibili și de încredere parteneri în peisajul tratarii aerului.

Aspirație industrială

Seria de produse destinate aplicațiilor industriale și terțiare, cu ventilatoare pentru montaj pe perete sau sticlă, pentru conducte și acoperișuri, cu eficiență ridicată și performanță de calitate. Caracteristicile și funcțiile diferite și varietatea largă de accesorii le fac potrivite pentru satisfacerea oricărei nevoi din domeniile comercial și industrial.https://www.fantinicosmi.it/product-tag/aspira/