Copex, Teava, Racorduri, Doza

Experienta vasta acumulata inca din anul 1972 , pune Teaflex ca unul dintre reperele de referinta in producția italiană de conducte rigide si flexibile ,metalice , din pvc sau poliamida, precum și racorduri pentru instalații electrice , industriale si civile.
Produsele Teaflex au o aplicabilitate demonstrata prin certificate internationale in domenii precum: feroviar, naval,industrial si comercial,robotica si masinarii.

 • Date
  miercuri, 27 aprilie 2016
  Racord din pvc (presetupa) , grad de protectie IP65, autoblocant,pentru legaturi copex spiralat-doze sau direct pe motoare, cu filet GAS si ISO Metric. Comanda sau cere o oferta de pret pentru Racord din pvc  (presetupa): Experienta vasta acumulata inca din anul 1972 , pune Teaflex ca unul dintre reperele de referinta in producția italiană de conducte rigide si flexibile ,metalice , din pvc sau poliamida, precum și racorduri pentru instalații electrice , industriale si civile. Produsele Teaflex  au o aplicabilitate demonstrata prin certificate internationale in domenii precum: feroviar, naval,industrial si comercial,robotica si masinarii.
 • Date
  miercuri, 27 aprilie 2016
  Copex spiralat din pvc rezistent la socuri, ignifug, cu diametre intre 8-60mm, rezistent la temperaturi intre -10+90°C, coeficient ridicat de invechire si inalterabilitate;aplicabilitate in domeniul industrial-electric. Comanda sau cere o oferta de pret pentru Copex spiralat din pvc rezistent la socuri, ignifug: Experienta vasta acumulata inca din anul 1972 , pune Teaflex ca unul dintre reperele de referinta in producția italiană de conducte rigide si flexibile ,metalice , din pvc sau poliamida, precum și racorduri pentru instalații electrice , industriale si civile. Produsele Teaflex  au o aplicabilitate demonstrata prin certificate internationale in domenii precum: feroviar, naval,industrial si comercial,robotica si masinarii.
 • Date
  miercuri, 27 aprilie 2016
  Accesorii pentru conexiuni: reductii, cuple,nipluri,adaptori cu garnitura, contrapiulite. Comanda sau cere o oferta de pret pentru Accesorii pentru conexiuni: Experienta vasta acumulata inca din anul 1972 , pune Teaflex ca unul dintre reperele de referinta in producția italiană de conducte rigide si flexibile ,metalice , din pvc sau poliamida, precum și racorduri pentru instalații electrice , industriale si civile. Produsele Teaflex  au o aplicabilitate demonstrata prin certificate internationale in domenii precum: feroviar, naval,industrial si comercial,robotica si masinarii.
 • Date
  miercuri, 27 aprilie 2016
  Doza metalica de derivatie, patrata sau rectangulara, fara perforatii, din aluminiu, grad de protectie IP65, rezistenta la temperaturi intre -10+100°C;aplicabilitate in sectorul industrial-electric. Comanda sau cere o oferta de pret pentru Doza metalica de derivatie, patrata sau rectangulara: Experienta vasta acumulata inca din anul 1972 , pune Teaflex ca unul dintre reperele de referinta in producția italiană de conducte rigide si flexibile ,metalice , din pvc sau poliamida, precum și racorduri pentru instalații electrice , industriale si civile. Produsele Teaflex  au o aplicabilitate demonstrata prin certificate internationale in domenii precum: feroviar, naval,industrial si comercial,robotica si masinarii.
 • Date
  miercuri, 27 aprilie 2016
  Doza metalica de derivatie, rectangulara, cu 1,2 sau 3 iesiri, din aluminiu,grad de protectie IP65, rezistenta la temperaturi intre -10+100°C;aplicabilitate in sectorul industrial-electric. Comanda sau cere o oferta de pret pentru Doza metalica de derivatie, rectangulara: Experienta vasta acumulata inca din anul 1972 , pune Teaflex ca unul dintre reperele de referinta in producția italiană de conducte rigide si flexibile ,metalice , din pvc sau poliamida, precum și racorduri pentru instalații electrice , industriale si civile. Produsele Teaflex  au o aplicabilitate demonstrata prin certificate internationale in domenii precum: feroviar, naval,industrial si comercial,robotica si masinarii.
 • Date
  miercuri, 27 aprilie 2016
  Cleme de prindere (clipsuri) pentru fixarea tevilor pe perete. Comanda sau cere o oferta de pret pentru Cleme de prindere (clipsuri): Experienta vasta acumulata inca din anul 1972 , pune Teaflex ca unul dintre reperele de referinta in producția italiană de conducte rigide si flexibile ,metalice , din pvc sau poliamida, precum și racorduri pentru instalații electrice , industriale si civile. Produsele Teaflex  au o aplicabilitate demonstrata prin certificate internationale in domenii precum: feroviar, naval,industrial si comercial,robotica si masinarii.
 • Date
  miercuri, 27 aprilie 2016
  Curba (cot) metalica, la 90° pentru legaturi teava-teava, pentru efectuarea unghiurilor, depasirea coloanelor sau efectuarea coborarilor in instalatiile electrice. Comanda sau cere o oferta de pret pentru Curba (cot) metalica, la 90° pentru legaturi teava-teava: Experienta vasta acumulata inca din anul 1972 , pune Teaflex ca unul dintre reperele de referinta in producția italiană de conducte rigide si flexibile ,metalice , din pvc sau poliamida, precum și racorduri pentru instalații electrice , industriale si civile. Produsele Teaflex  au o aplicabilitate demonstrata prin certificate internationale in domenii precum: feroviar, naval,industrial si comercial,robotica si masinarii.
 • Date
  miercuri, 27 aprilie 2016
  Mufa metalica rapida pentru legaturi teava-teava sau teava-copex, grad de protectie IP67. Comanda sau cere o oferta de pret pentru Mufa metalica rapida pentru legaturi teava-teava sau teava-copex: Experienta vasta acumulata inca din anul 1972 , pune Teaflex ca unul dintre reperele de referinta in producția italiană de conducte rigide si flexibile ,metalice , din pvc sau poliamida, precum și racorduri pentru instalații electrice , industriale si civile. Produsele Teaflex  au o aplicabilitate demonstrata prin certificate internationale in domenii precum: feroviar, naval,industrial si comercial,robotica si masinarii.
 • Date
  miercuri, 27 aprilie 2016
  Racord metalic cu conexiune rapida, filet GAS sau ISO Metric, pentru legaturi teava-copex. Comanda sau cere o oferta de pret pentru Copex metalic din otel zincat: Experienta vasta acumulata inca din anul 1972 , pune Teaflex ca unul dintre reperele de referinta in producția italiană de conducte rigide si flexibile ,metalice , din pvc sau poliamida, precum și racorduri pentru instalații electrice , industriale si civile. Produsele Teaflex  au o aplicabilitate demonstrata prin certificate internationale in domenii precum: feroviar, naval,industrial si comercial,robotica si masinarii.
 • Date
  miercuri, 27 aprilie 2016
  Teava zincata sau din inox , cu diametre intre 16-60mm, in varianta de 3 si 4m lungime, ideala pentru realizarea instalatiilor electrice ce necesita o protectie mecanica ridicata;rezistenta la temperaturi intre -50+600°C, rezistenta la raze UV;aplicabilitate in domeniile industrial,feroviar,civil. Comanda sau cere o oferta de pret pentru Teava zincata sau din inox: Experienta vasta acumulata inca din anul 1972 , pune Teaflex ca unul dintre reperele de referinta in producția italiană de conducte rigide si flexibile ,metalice , din pvc sau poliamida, precum și racorduri pentru instalații electrice , industriale si civile. Produsele Teaflex  au o aplicabilitate demonstrata prin certificate internationale in domenii precum: feroviar, naval,industrial si comercial,robotica si masinarii.
 • Date
  miercuri, 27 aprilie 2016
  Copex metalic din otel zincat, acoperit cu pvc aspirat, cu diametre interne intre 7-52mm, rezistent la temperaturi intre -15+70°C; aplicabilitate in domeniile industrial, naval si civil. Comanda sau cere o oferta de pret pentru Copex metalic din otel zincat: Experienta vasta acumulata inca din anul 1972 , pune Teaflex ca unul dintre reperele de referinta in producția italiană de conducte rigide si flexibile ,metalice , din pvc sau poliamida, precum și racorduri pentru instalații electrice , industriale si civile. Produsele Teaflex  au o aplicabilitate demonstrata prin certificate internationale in domenii precum: feroviar, naval,industrial si comercial,robotica si masinarii.
 • Date
  miercuri, 27 aprilie 2016
  Racorduri metalice din alama, cu filet GAS, PG sau ISO Metric, pentru legaturi copex-copex si copex-doza. Comanda sau cere o oferta de pret pentru Racorduri metalice din alama: Experienta vasta acumulata inca din anul 1972 , pune Teaflex ca unul dintre reperele de referinta in producția italiană de conducte rigide si flexibile ,metalice , din pvc sau poliamida, precum și racorduri pentru instalații electrice , industriale si civile. Produsele Teaflex  au o aplicabilitate demonstrata prin certificate internationale in domenii precum: feroviar, naval,industrial si comercial,robotica si masinarii.
 • Date
  miercuri, 27 aprilie 2016
  Copex metalic din otel zincat, acoperit cu pvc aspirat si tresa metalica, ignifug,cu diametre interne intre 8.5-58.5mm,rezistenta mecanica optima (compresie/impact); rezistent la temperaturi intre -20+70°C; aplicabilitate in domeniile naval, industrial si civil. Comanda sau cere o oferta de pret pentru Copex metalic din otel zincat: Experienta vasta acumulata inca din anul 1972 , pune Teaflex ca unul dintre reperele de referinta in producția italiană de conducte rigide si flexibile ,metalice , din pvc sau poliamida, precum și racorduri pentru instalații electrice , industriale si civile. Produsele Teaflex  au o aplicabilitate demonstrata prin certificate internationale in domenii precum: feroviar, naval,industrial si comercial,robotica si masinarii.
 • Copex metalic din otel zincat
  Date
  miercuri, 27 aprilie 2016
    Copex metalic din otel zincat, acoperit cu pvc, ignifug, diametre interne intre 8.5-50.5 mm;coeficient ridicat de invechire,rezistenta optima impotriva agentilor atmosferici, uleiurilor, acizilor minerali;aplicabilitate in instalatiile electrice industriale, in constructii navale;rezistent la temperaturi intre -20+70°C Comanda sau cere o oferta de pret pentru Copex metalic din otel zincat:   Experienta vasta acumulata inca din anul 1972 , pune Teaflex ca unul dintre reperele de referinta in producția italiană de conducte rigide si flexibile ,metalice , din pvc sau poliamida, precum și racorduri pentru instalații electrice , industriale si civile. Produsele Teaflex  au o aplicabilitate demonstrata prin certificate internationale in domenii precum: feroviar, naval,industrial si comercial,robotica si masinarii.  
 • Racord metalic
  Date
  miercuri, 27 aprilie 2016
    Racord metalic, cu filet GAS si ISO Metric, pentru legaturi copex-copex sau copex-doza. Comanda sau cere o oferta de pret pentru Racord metalic:   Experienta vasta acumulata inca din anul 1972 , pune Teaflex ca unul dintre reperele de referinta in producția italiană de conducte rigide si flexibile ,metalice , din pvc sau poliamida, precum și racorduri pentru instalații electrice , industriale si civile. Produsele Teaflex  au o aplicabilitate demonstrata prin certificate internationale in domenii precum: feroviar, naval,industrial si comercial,robotica si masinarii.  
 • Date
  miercuri, 27 aprilie 2016
    Copex metalic din otel zincat sau inox, cu diametre interne intre 4-100mm, rezistent la temperaturi intre -50+250°C (din otel) si -50+600°C (din inox); aplicabilitate in domeniile industrial, feroviar, naval. Comanda sau cere o oferta de pret pentru Copex metalic din otel zincat sau inox:   Experienta vasta acumulata inca din anul 1972 , pune Teaflex ca unul dintre reperele de referinta in producția italiană de conducte rigide si flexibile ,metalice , din pvc sau poliamida, precum și racorduri pentru instalații electrice , industriale si civile. Produsele Teaflex  au o aplicabilitate demonstrata prin certificate internationale in domenii precum: feroviar, naval,industrial si comercial,robotica si masinarii.