Consultanta/cercetare aplicata

Un al doilea calup de servicii pe care dorim să îl prezentăm este Cercetarea Aplicată. După cum îi spune și numele, în cadrul acestui serviciu ne vom implica direct, fizic în rezolvarea problemelor și în pregătirea terenului pentru apariția companiei tale în noua piață. Acest lucru va însemna că vom organiza conferințe și întruniri, evenimente, ne vom ocupa de detaliile călătoriei, vom face servicii de interpretariat și vom recruta personal pentru compania ta. În ceea ce privește consultanța, vrem să conștientizezi faptul că un contract de colaborare între companiile noastre va însemna că vom fi mereu la celălalt capăt al telefonului, discutând, analizând, interpretând și punând în operă tot ceea ce am căzut de acord împreună.

Ne dorim să înțelegi că poți să ai încredere că intrarea pe o nouă piață este mai sigură atunci când apelezi la o companie care are rădăcini locale și care cunoaște toate aspectele culturale, sociale, politice și legale din această piață.


interior-room-design-14-conference-room-interior-design-1276-x-775Organizare conferinte, intruniri, expozitii si alte evenimente

O conferință poate să fie reușită sau poate să fie un fiasco total. A organiza o conferință nu este tocmai un lucru ușor, motiv pentru care considerăm necesară externalizarea acestui serviciu.

O conferință înseamnă multă muncă organizatorică, sincronizare perfectă și mult marketing. Având în vedere că știm să organizăm, că avem o viziune de marketing clară, tot ceea ce mai trebuie să facem este să realizăm o simbioză între cele două. O conferință realizată perfect arată încredere în compania pe care o conduci, stabilitate și un nivel organizațional foarte bun.

Evenimentele sunt necesare pentru a-ți crește vizibilitatea în noua piață. Fie că este vorba despre cine organizate sau despre întâlniri de afaceri, simpozioane sau workshop-uri, ai nevoie de cineva care să le pregătească, să le organizeze și să le gestioneze.

În ceea ce privește organizarea, ne vom ocupa de la amenajare, design, concept, promovare, invitații, catering și recepția invitaților. Vom acoperi tot ceea ce înseamnă un eveniment încă din stadiul de idee/concept, până când ultimul invitat a părăsit sala.

Târgurile și expozițiile de profil fac parte din zona de marketing, fiind necesare pentru atragerea de noi clienți, conștientizarea populației cu privire la existența produsului/serviciului tău, precum și la realizarea unui anumit target de vânzări.

Organizarea unui târg sau a unei expoziții necesită capacități organizatorice și parcurgerea mai multor pași. Experiența ne-a pus în fața unor situații din care am ieșit doar pentru că știam către cine să ne îndreptăm privirea și cum să abordăm situația respectivă. A organiza un târg sau o expoziție înseamnă realizarea conceptului, identificarea spațiului necesar, campanie de marketing, campanie de e-mail, realizarea de broșuri, pliante, workshop-uri, programe.


Consultanta si sprijin de parcurs pentru extinderea activitatii pe teritoriul Romaniei

Posibil să fim subiectivi, dar considerăm acest serviciu ca fiind unul dintre cele mai importante atunci când te hotărăști să intri pe o piață nouă, cu un produs nou. Sunt anumiți pași care trebuie să fie făcuți pentru a echilibra balanța dintre obiectivele propuse și reacția noii piețe.

În acest sens, vei avea nevoie de un partener de afaceri care poate să fie un distribuitor, investitor, francizor sau o rețea comercială. Noi putem să identificăm acești parteneri și putem să generăm un prim set de discuții. Ulterior, finalizarea parteneriatului va depinde doar de negocierile care se vor purta.

Un al doilea pas este realizarea punctului de lucru, pregătirea actelor necesare și rezolvarea oricăror probleme legislative. Putem să îți oferim consultanță imobiliară și să asistăm în deschiderea de centre operative directe.

În final, suntem pregătiți pentru participarea ca și consilieri la întâlnirile de business care vor urma și te vom ajuta cu interpretariatul în cazul în care acest lucru se dovedește a fi o problemă.


FORBES-WOMAN2Gasirea celor mai bune oferte de pret

Ceea ce oferă echipa noastră este o analiză a pieței din punct de vedere al prețurilor. Vom căuta cele mai bune prețuri atât din punct de vedere al costurilor, cât și al beneficiilor.

În principal, aceste costuri vor fi cele legate de furnizori, de linii de producție sau de asamblare, de transportatori etc.

 


 

 

Hotel keyboard key. FingerPachet complet  de rezervari online pentru parteneri: zboruri, hotel, restaurante

Indiferent care este motivul pentru care ai nevoie de servicii de organizare, compania noastră poate să te scutească de astfel de inconveniente.

Plecând de la bugetul pe care ești dispus să îl aloci pentru o călătorie de afaceri, îți putem pregăti cele mai bune oferte de zbor și de cazare. Le vom căuta pentru tine și le vom rezerva. Tot ceea ce trebuie să faci este să printezi e-mailurile și să pornești la drum.

Știm că o călătorie de afaceri nu poate să fie integral doar de afaceri. Din acest motiv, îți vom pregăti o listă cu cele mai bune restaurante din zonă și cu evenimentele care au loc în acele zile. Vei putea să alegi să mergi la teatru, la film sau la un concert dacă vrei. Dacă ești o persoană căreia îi place să exploreze, să facă poze, să cunoască orașul, istoria sa, îți punem la îndemână un ghid cu principalele obiective turistice de vizitat.

Tot ceea ce facem este să îți asigurăm o experiență unică în călătoria ta.


translate21Servicii de interpretariat (italiana si engleza) si traduceri

Serviciile de interpretariat vin în ajutorul tău atunci când te lovești de diferențele lingvistice, de persoane care nu cunosc una dintre limbi sau atunci când ai nevoie de o interpretare exactă a discuțiilor.

Experiența ne-a arătat că interpretariatul de afaceri este diferit față de cel uzual, pentru că este necesar ca termenii să fie înțeleși de ambele părți, fără nicio urmă de ambiguitate. În caz contrar, întregul fundament al viitoarei afaceri poate să se clatine. Vom fi alături de tine pe perioada discuțiilor, dar trebuie să știi că serviciile noastre de interpretariat vor fi doar pentru limba italiană și pentru limba engleză.

În ceea ce privește traducerile de documente, vom asigura și acest serviciu, dar la fel ca și în cazul interpretariatului, doar pentru limbile italiană și engleză. Vei avea nevoie de traduceri documente pentru a le transmite la compania mamă sau pentru a le înțelege. Traducerile trebuie să aibă o acuratețe mare pentru a nu lăsa loc de interpretări și pentru a putea să înțelegi tot ceea ce urmează să semnezi.


imagesConsultanta juridica si financiar-contabila

Expertiza noastră în zona juridică și financiar-contabilă ne oferă posibilitatea de a-ți asigura un parcus lin și din acest punct de vedere. Te vom anunța din timp cu privire la problemele legislative pe care le poți întâmpina în momentul în care vei intra pe noua piață și îți vom oferi consultanță cu privire la rezolvarea acestora.

În zona financiar-contabilă este necesar să se țină contabilitatea pe teritoriul României și chiar dacă este armonizată cu contabilitatea Uniunii Europene, există anumite specificități date de Codul Fiscal care pot să pună bariere în calea dezvoltării afacerii sau a lansării produsului pe piață. Ne oferim să fim alături de voi până când veți reuși să securizați și să controlați aceste domenii.


Recruitment-–-10-Key-Steps-To-Getting-The-Right-Person-First-TimeRecrutare de personal

Piața muncii s-a stabilizat oarecum în România în ultimii ani. Totuși, este nevoie de o anumită abordare pentru a reuși să atragi viitorii angajați. De asemenea, sistemul de recrutare este unul specific, iar abordarea angajaților trebuie să fie făcută cu o anumită atenție. Știm cum funcționează sistemul forței de muncă de pe piața țintă și știm cum să îți aducem cei mai buni oameni.

Fiind la început, este important să ai oameni pe care să te poți baza, oameni care să conștientizeze încă de la început importanța implicării lor și a dedicării.


 

downloadServicii de media si publicitate

Aceste servicii sunt unele dintre cele mai importante în această situație specifică, de intrare pe o nouă piață. Serviciile de media și publicitatea vor cuprinde comunicate și conferințe de presă, reclamă audio și video, social media, printuri indoor și outdoor, promovare prin diverse canale specifice.

Toate aceste servicii se pot face într-un mod mai agresiv sau într-un mod mai lent, acest lucru depinzând în totalitate de bugetul pe care urmează să îl aloci pentru Promovare și Publicitate. Din punctul nostru de vedere, și de altfel orice tratat de marketing spune la fel, este necesar să se aloce un buget pe măsura nivelului dorit de penetrare a pieței, în corespondență cu mărimea companiei și cu bugetele consolidate estimate pentru perioada următoare.


41fe08728bf6deecfe83cb378a5a8473Executie prezentari PPT pentru evenimente si conferinte

Modalitățile de prezentare sunt esențiale atunci când vine vorba de a realiza un prim contact cu o piață nouă. Este important design-ul, grafica, dar și prezentările care sunt oferite posibililor clienți pe diferite medii. Vorbim aici cu precădere de prezentările Power Point care sunt utilizate pentru a descrie în termeni cât mai conciși ideile, nevoile și așteptările pe care o companie le are. Reușim să scoatem din pălărie de fiecare dată câte un design nou, câte un efect care să atragă privirile și care să îi facă pe cititori să rămână atenți și concentrați pe mesajul pe care dorești să îl transmiți.