Despre noi

Apelează la o echipă motivată și pregătită.

 

Am adus într-un singur loc o serie de servicii de consultanță și cercetare online pentru cei interesati să dezvolte activități antreprenoriale pe teritoriul României, pentru cei care cauta cele mai bune oferte de pret, pentru cei care cauta informatii despre un produs, domeniu sau structura, insa nu au timpul necesar la dispozitie. Dacă ai văzut o oportunitate, noi te sfătuim să nu o ignori. Uneori, doar de o oportunitate avem nevoie. Alteori, lăsăm oportunitatea să ne depășească. Dar știm foarte bine că, din când în când, oportunitățile apar și noi vrem să te pregătim pentru ele. Pentru a fi sigur că vei fi în locul potrivit la momentul potrivit, tot ce trebuie să faci este să ne contactezi. Vom pregăti terenul, vom realiza cercetarea de piață, vom alege cele mai bune oferte,  vom organiza lucrurile în așa fel încât oportunitatea sau informatia să ajungă exact acolo unde trebuie: la tine!

Tu soliciti, noi elaboram.

Noi o creăm, tu o dezvolți.

Despre noi

Suntem o echipă tanara formata din economiști, ingineri, avocati, graficieni, designeri, toți motivați de aceleași idealuri. Avem o experiență de peste 15 ani în domeniile de referință, iar cercetarea și analiza fac parte din cotidianul fiecăruia. Simțim nevoia să vedem transpuse în fapte ideile și informațiile pe care le oferim.

De ce consultanță?

Deoarece implică mult mai mult decât interacțiunea cu clientul. Implică analiză. Implică legislație. Implică marketing și organizare. Știm la cine să apelăm și pe cine să contactam pentru a organiza lucrurile și știm unde să ne uităm pentru a identifica cele mai bune prețuri.

Care sunt valorile după care ne ghidăm?

Calitate. Suntem conștienți că pentru a performa trebuie să menținem un nivel al calității la cote cât mai înalte.

Conștientizare. Înțelegem piața în care activăm și putem să observăm orice modificări. Ne adaptăm la mediul în care urmează să muncim și suntem de acord că trebuie să oferim rezultate.

Dedicare. Fiecare dintre noi știm că pentru a funcționa într-o simbioză trebuie să ne implicăm 110%.

Promptitudine. Cum timpul inseamna bani, dar suntem de acord si ca nu intotdeauna repede inseamna si bine, ne concentram sa obtinem rezultatele intr-un timp cat mai scurt, dar nu atat de scurt incat informatiile sa ajunga la client neverificate si eronate.